Working girl?

Jag är, som jag skrivit i min presentation, i jakt på arbetsplats. Jag har skickat ansökningar till ett flertal ställen och de flesta har gett det gemensamma svaret nej. MEN idag ringe en man och bjöd mig på arbetsintervju! Jag blev väldigt överraskad eftersom jag hade skickat in ansökningen i december/januari och jag hade ärligt sagt glömt hela stället eftersom när jag inte hade hört nåt räknade jag med att jag inte fått jobbet. Och jo jag vet, en intervju betyder ju inget säkert ännu men det lyfte mitt humör i alla fall. Jag vill inte ännu säga vad arbetet skulle vara för jag vill inte jinxa det, men kan säga att det skulle vara ett jobb inom min bransch. Onsdagen 24.3 kl.15.00 har jag arbetsintervju i Helsingfors – önska mig lycka till! Ser fram emot det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: