A day like today

Idag var det väckning på morgonen för att hinna till simhallen före den fylls med människor. Men när vi kom fram var parkeringsplatsen nästan full av bilar, konstigt nog. Varifrån hade alla dessa människor kommit? (Vi brukar vara två mornar i veckan och simma och det brukar nästan vara bara vi) Och sen efter en stund plötsligt, var vi nästan ensamma igen, konstigt. Det är så skönt att simma på morgonen och sen relaxa i ångbastun, man mår bra hela dagen. Detta fungera ju förstås bara när man är i jakt på arbetsplats och inte har något annat vettigt att göra på dagarna. På tal om, börjar jag bli lite nervös för min abretsintervju imorgon. Platsen skulle vara perfekt för mig, och jag vill så ha jobbet. Jag vill jag vill jag vill. Under tiden som jag söker fastanställning har jag tagit emot ett deltidsarbete. Det hjälper inte min ekonomi, men jag slipper en massa psykiska problem som uppstår när man bara sitter hemma och fyller i arbetsansökningar.

För tillfället fyller jag mina dagar med simhallsbesök, brothers & sisters, blogg och arbetsansökningar. Många tycker säkert att det är najs att inte behöva göra något, men jag är inte en sån människa. Jag behöver få jobba. Inte för att jag skulle få tråkigt om dagarna, men jag känner mig faktist skyldig när jag bara sitter hemma och alla andra (så känns det) jobbar. Nog för att jag garanterat kommer att gnälla sen när (om) jag får ett jobb och allt jag vill göra är ligga kvar i sängen.

Dagens saldo (hittils): 2 timmars simhallsbesök, 1 ifylld arbetsansökan, 3 lästa bloggar, 1 skrivet blogginlägg och 3 avsnitt av brothers & sisters.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: