Så var den

arbetsintervjun avklarad. Allt gick smärtfritt. Jag körde till Helsingfors, parkerade bilen, hittade stället. Efter 10 minuter var jag färdig. 10 minuter! Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men jag själv tycker mötet gick bra. Jag fick en bra känsla av jobbet och människorna där, och jag tycker jag gav en bra bild av mig själv. De sa att jag i alla fall har rätt attityd – whatever that means. I slutet av nästa vecka ska man få veta om man blir erbjuden jobbet eller inte.

På vägen hem ringde telefonen (jag vet man ska inte tala i telefon när man kör…) och det var ett annat ställe som ville bjuda mig på arbetsintervju! Vilket var överraskande redan i sig eftersom det var den arbetsansökan jag skickade in igår! Det blir alltså en till färd till Helsingfors imoron kl.10. Först tycks ingenting hända på arbetsfronten och sen ska man ha två arbetsintervjuer på två dagar, wierd. Jobb nummer 2 skulle vara en tillfällig position till April 2011.

Får se hur det går imoron.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: