Bokstavligen missnöjd

Kom just hem från arbetsintervju nr. 2. Den gickinte bra kan jag säga. Det var mer som ett förhör än en intervju. De ställde massa svåra frågor som alla liknade varandra med endast små skillnader i frågeställningen. Det slutade med att jag blev så nervös att jag bokstavligen kände svetten rinna ner för ryggen, och mina händer började svettas. Jag stammade nästan, repeterade allt jag redan sagt och kunde mittiallt inte prata finska mera. Ööh var det mest använda ordet under dessa 40 minuter. Nå allt det här ledde ju till att jag låste mig totalt och fick ingenting smart sagt. Helvete. Jag kände mig som om jag var 14 år  och min mamma förhörde mig om något jag gjort. Jag kände mig som om jag skulle ha ett svårt prov jag inte läst till. Inom en vecka ska man få veta om man blivit bjuden till intervjurunda nr.2 …vilket jag garanterat inte blir. Skit. Jag är så missnöjd och så besviken på mig själv. Jag brukar kunna hålla mina nerver, men nej, inte nu.

Har som tur 7 andra arbetsansökningar inne just nu som jag väntar att höra ifrån.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: