Tro det eller ej

Men ni minns den senaste arbetsintervjun jag berättade om? Jag blev just bjuden til intervjurunda nr.2! Det skulle jag aldrig ha trott, och det här säger jag inte för att fiska komplimanger eller något sånt. Jag skulle allvarligt ha kunna slå vad om att jag inte skulle bli bjuden! Det var den värsta arbetsintervjun jag varit med om. När jag såg vem det var som ringde var jag redan beredd på det värsta. Men tydligen lyckades jag genom min nervositet ge en någolunda bra bild av mig själv, eller så tyckte hon så synd om mig att jag slapp vidare, vem vet. På måndag 29.3 kl.11 ska jag alltså tillbaka på nästa möte, nu med kontorschefen. Hoppas jag kan hålla mina nerver den här gången.

Idag var jag en sväng till Skåldö för att föra något jätte viktigt arbetsredskap åt min far som han glömt hemma. Han håller på att renovera någon stuga där. På vägen dit hann jag just och just till färjan (nog för att den går med typ 15 minuter mellanrum men..), bommen var redan halvvägs nere när jag kom rusande med bilen. Som tur såg den snälla färjföraren mig och lyfte bommen så jag slapp med. Jag vinkade glatt åt honom medan de andra passagerarna såg mindre roade ut. På färjan på vägen hem satt det en katt i bilen brevid. Den såg livrädd ut. Varje gång det hördes ett ljud eller varje gång färjan skakade satt den ner huvudet och såg ut som om den var på väg att spy. Stackars katt.

Roliga samtal och en resa till Skåldö, inte så tokiga aktiviteter på ännu en dag hemma i väntan på arbete. Ja, och så var jag ju på vattengymnastik imorse.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: