Shopping for summer

Jag lovade mig själv att inte köpa sommarkläder förrän snön smält men… nu var det kört. Jag menar vad kan vara roligare än att sitta en skön lördag morgon och surfa igenom online butiker och se på kläder? Jaa, förutom att det inte alltid går att ”bara se”. Har nu beställt 3 par sommarklänningar och ett par byxor. Oops. Till mitt försvar kan jag säga att det ändå blev ganska förmånligt, så jag ska försöka förlåta mig själv. Paketet ska komma nästa vecka. Nu undrara jag bara vad gör jag med 3 sommarklänningar i mars/april när det fortfarande är snö ute??

Suck.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: