Good riddance

Vad skönt att det är vardag igen! Påskhelgen och ledigheten var lång, nästan lite för lång, och det är skönt att återgå till vardagliga rutiner – inte minst gällande mat. Har ätit påskmat så det räcker, och bara ordet påskmat gör mig mätt. Åt sista påsklunchen igår med föräldrarna, mannen och bror + flickvän. Åt även årets andra (och sista) påskägg. Är det månne bara jag som tappat smaken för påskägg eller har de allmänt blivit mindre delikata? Det enda jag blir och sakna tills nästa år är Pashan som min duktiga mamma gjort själv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: