London

Har just bäddat klart sängen för mannens lillesyster som kommer på sleepover idag. Det lär bli filmkväll, fast inte alltför sent eftersom det inte enbart är en casual övernattning. Kl.05.00 imorgon blir det start till flygfältet. Vi ska följa henne till flygfältet och överlåta henne (eftersom hon är under 15) till snälla flygvärdinnor som sedan tar hand om henne under flyget till London. Där väntar hennes mamma, och en skön semester i, vad vi har fått höra, ett vårigt London. Jag är bara lite avundsjuk, bara LITE.

Har suttit hela dagen och väntat på samtal. Samtal från eventuella framtida arbetsgivare. 0 samtal hittils. Vad irriterande och framförallt tråkigt det är att bara vänta och vänta och vänta. Har stirrat på telefonen i timtalet, kollat e-posten hundraelva gånger och även funderat om jag missuppfattat datumet. Men fortfarande, 0 samtal. Det låter inte lovande. Imorgon ska jag själv ta och ringa upp dem, och jag är beredd på dåliga nyheter. Skit. Klockan är några minuter före 4 så jag räknar med att de inte ringer idag mera, så ska koncentrera mig på lite brothers&sisters istället.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: