Baka, baka, morotskaka

Mannens födelsedagsfest imorgon, och hela hans släkt är bjuden. Typ. Det säger inget till er men om jag säger att hans far har 10 syskon? Yes, indeed. Det är mycket människor. Tur så är hans mor enda barnet, haha. Dagen har alltså spenderats i Hangö i förberedelsernas tecken. Öl, dricka, och kex har köpts, och 3 morotskakor har bakats. Eller den sista sitter ännu i ugnen. Morotskaka därför att ingendera av oss tänder så där värst på vanliga grädd- eller fyllkakor. Och så har jag själv duktigt bakat dem, och de blev ganska bra faktist. Därför har jag varit upptagen idag. Bilder finns också, men glömsk som jag är glömde jag usb sladden hemma så ni får nöja er med att fantisera saftiga, nybakade morotskakor!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: