Förberedelser del 1

Första veckan som icke-arbetssökande. Skönt. Ännu är inte arbetskontraktet underskrivet, men att inte behöva besöka arbetskraftsbyråns hemsidor flere gånger varje dag ger en känsla av lättnad. Jag kan pusta ut lite. Men bara lite, eftersom från och med nu är det business som gäller (+ lite nöje). Det finns mycket förberedelser för att flytta utomlands. 

Business: Har idag skickat in info om mig själv bl.a. om klädmått och storlekar så de kan beställa min arbetsuniform (det finns säkert något bättre ord än uniform, jag menar det är ju inte som om jag anslutit mig till militären). Har även bestämt ett möte hos arbetsgivaren för att klargöra arbetskontraktet och alla praktiska grejjer. Under mötet får jag även veta var i Bulgarien jag ska jobba & bo. Vag jag vet är att det blir antingen Golden Sands eller Sunny Beach.

Grävde även fram mitt hälsokort eller vaccinationskort igår. Har Hepatit A och B sprutorna under kontroll men måste troligtvis få förnyelsedos av åtminstone stelkramp. Ska kolla med hälsocentralen om det ännu.

Nöje: Håller på att beställa lite böcker om Bulgarien från min favorit bokhandel Adlibris.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: