Rock me Amadeus

Har nu anmält mig till Amadeus kursen som går nästa vecka. Amadeus är världens största internationella bokningssystem inom turismbranschen. Bland annat flygbolag använder detta program för platsbokningar. Förutom biljettbokning är det möjligt att via systemet beställa tågresor, kryssningar, hotellrum och hyrbilar. Programmet används även allmänt i resebyråer, vilket är orsaken till att jag vill gå kursen. (Så man i framtiden kan jobba på en resebyrå.)

Den här kursen borde vi alltså ha fått i vår utbildning till Restonom, men det fick vi inte. Vi var den första årskursen som de beslöt att inte lära ut programmet till. Det var ett väldigt dåligt beslut från skolans sida. Fint att det i alla fall ordnas kurser på andra ställen, så man har möjlighet att gå den skillt om man är intresserad. Hoppas bara det anmäler sig tillräckligt med folk så kursen ordnas! Åtminstone 2 av mina Novia kompisar ska joina mig på kursen. Det finns endast en nackdel; varifrån ska jag få tag i 320€ som det kostar att gå på kursen?

Men nu är jag anmäld i alla fall. Och det betyder alltså att jag må-fre nästa vecka ska befinna mig i Pargas. Vare sig det är roligt eller jävligt tragiskt har jag inte ännu bestämt mig för.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: