Toppen

Kommer ni ihåg jobb nr.2 som jag sökte till då tidigare? Hade igår inte ännu heller hört av dem, men idag fick jag ett samtal från rekryteringschefen. ”Tyvärr har vi inte valt dig, men du var nog bland toppen”  (Fast det säger de väl till alla?). Eftersom jag ju redan fått ett annat jobb var det inte världens undergång att jag inte fick just det här jobbet, men det skulle ha varit roligt att för 2 sekunder allvarligt fundera vilket jobb man ska välja. Men angående det jobbet jag faktist har fått, hörs det ingenting nytt ännu. Personen jag ska ha möte med befinner sig denna vecka i Cypern, så vi ska träffas först nästa vecka och först då kan jag komma med något nytt angående arbetsfronten.

Under tiden har jag bl.a. besiktat bilen idag, fått mera arbetslöshetspengar och fått schemat för nästa veckas Amadeus-kurs. Ja och så sitter jag och väntar på min beställning från Adlibris så jag kan börjar studera och bli en Bulgarien-expert.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: