Film och girls week

Såg filmen ”The Bounty Hunter”  igår, och blev lite besviken. Jag menar, man har ganska höga förväntningar av en film som kan stoltsera med toppen exemplar av de båda könen som Aniston & Butler, men det var också allt som var bra i filmen. Händelserna var monotona, men vad som var mest upprörande var musiken i filmen! Det fanns ingen tanke bakom musikvalen, utan någon hade typ valt några låtar från American Top 40. Musiken passade inte in i händelserna och verkade helt random i jämförelse med filmen. Besvikelse. Tur så kunde ögonen vila på två underbara skådespelare. Men nu får det räcka, det här är inte en filmrecensions-blogg.

Idag ska bilen tvättas & tankas, datan packas ner, kläder väljas ut så allting står klart för imorgon. På måndag förmiddag åker jag nämligen till Åbo, för att hämta upp mina två medresenärer som ska joina mig på kurs i Pargas hela veckan. Ska även bunkra hos en av dem i Åbo så jag inte behöver varje dag köra mellan Raseborg och Pargas. Ska bli roligt med en girls’ week. På programmet står väl åtminstone god mat, bio och TPS-JYP spelet i Turkuhalli på måndag kväll.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: