Åbo

Åbo-veckan gick snabbt. Jag älskar Åbo. Inte bara för att jag bodde och studerade där i 3,5 år men för att Åbo har det där lilla extra. Åbo är en storstad utan att vara stor. Att jag fick tillbringa veckan med två av mina bästa kompisar var nog ändå det bästa med veckan. Bunkrade på golvet hos en av dem. Från Åbo körde vi sedan varje dag till och från Pargas för Amadeus kursen. Förutom kursen hann vi bl.a. med ishockeymatch, filmer, mycket skratt och ett besök till Kinan Muuri för överstora portioner av supergod kina-mat. Har nu fixat bilderna från telefonen till datan och tänkte dela med mig några bilder från veckan;

Sunset i Åbo

(Nästan) Fullt i Turkuhalli med över 11 000 åskådare för matchen TPS-JYP

Min gamla kära skola, som vi besökte för att min kompis skulle lämna in sitt examensarbete.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: