Förberedelser del 2

Personen jag skulle ha haft möte med förra veckan angående mitt nya jobb blev strandsatt i Cypern för att inga flyg gick pga askmolnen över Europa. Imorgon på måndag ska hon åka hem till Finland, ska försöka få tag i henne för att sätta upp ett nytt möte helst så fort som möjligt. Vill ju få reda på alla detaljer om mitt kommande jobb.

Under tiden har jag fått mitt paket från Adlibris, innehållande ”Eyewitness Travel; Bulgaria”  och ”Insight Travel map; Bulgaria”. Den andra boken jag beställde hade tagit slut. Blev småkär i Eyewitness Travel-böckerna efter min resa till Frankrike tidigare i år. Boken innehåller all behövlig fakta men dessutom fina bilder och roliga illustreringar. Ska läsa igenom den ordentligt så småningom, har hittils endast bläddrat igenom det mest intressanta.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: