Baby is coming

Vet ni var jag är? Jag sitter i Helsingfors hos min syster. Kl.19 fick vi samtal om att det kanske är bäst att vi börjar starta mot Helsingfors. (Detta alltså för att jag och min mamma ska barnvakta systersonen medan min syster och hennes gubbe är i sjukhuset). Så jag och mamma hoppade i bilen och rusade till Helsingfors, men på vägen hit ringde min syster igen och sa att hon måste åka till sjukhuset genast och att hennes gubbe blir hemma och väntar på oss och joinar henne sedan till sjukhuset. Ungefär 20 minuter efter det kom vi fram och systers gubben stack iväg till sjukhuset.

Nu har jag lekt lite med systersonen, ätit kvällsmål och nu håller mamma på att natta honom medan jag skriver ett snabbt mobilinlägg. Tänk att när han vaknar har han en lillebror eller lillesyster!

Uppdaterar situationen senare. Äntligen, efter +9 dagar ska babyn äntligen komma!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: