Förberedelser del 2½

Fick ett litet brev från FPA idag. Blev lite orolig för vad det var för ett brev eftersom de sedvanliga breven från FPA är modellen större och innehåller ofta en glad liten lapp om att jag fått in pengar på kontot. Vad låg i detta lilla kuvert? Har de märkt att jag fått för mycket studiestöd ifjol jämfört med min studiepoäng? Får jag inga pengar mer?

Jag öppnar kuvertet och ett leende brer sig över mina läppar – javisst ja, det är ju det europeiska sjukvårdskortet jag beställt! Vad roligt. Nu kan jag modigt stega in i diverse sjukhus och hälsoanläggningar i Bulgarien och kräva att jag får vård.

Övriga förberedelser jag gjort inför min kommande flytt utomlands är att jag bokat tandläkartid för imorgon. Vill inte få problem med hål och diverse så fort jag kommit utanför Finlands gränser, så har istället bokat en extra koll. Jag älskar mig tandläkare. Jo, det gör jag faktist. Jag hade värsta tandläkarskräcken ända tills jag var typ 17 år. Men sen, började jag gå privat hos samma tandläkare som sköter hela familjens tandhygien, och vips – efter första besöket var min tandläkarskräck botad. Jag vet inte vad eller hur hon gör det, men det är nästan roligt att gå till tandläkaren nuförtiden. Det är som att gå till frissan. Det kan kanske också bero på att jag väldigt sällan har hål. Har hittils haft 4 hål i hela mitt liv.

Babystatus; +9 dagar, MEN min syster sa att hon idag har haft lite känningar att det kanske snart är dags! Fingers crossed!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: