Change of a dress

Beställde en tid sen en laxrosa sommarklänning som vid ankomst visade sig vara neonorange. Skickade givetvis tillbaka den och beställde en i annan färg istället. Eftersom det inte fanns så många färger som jag gillade tänkte jag mig att jag skulle beställa en turkos klänning för att ersätta den misslyckade. Genast när jag lagt in returen/nya beställningen ångrade jag färgen. Turkos? Vad tänkte jag? Jag kommer aldrig att använda den. Men se, när paketet idag kom fram och jag satt på mig klänningen såg det inte alls så tokigt ut. Jag faktist passar i turkos. Det enda som fattades var en liten solbränna och det skulle ha varit näst intill perfekt. Nu är det bara att vänta på varmare väder.

(Gud va tråkig den ser ut på bilden! I verkligheten är det en söt liten sommarklänning med små sköna fickor på sidan.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: