Förberedelser del 3

Äntligen! Personen jag skulle ha möte med angående mitt kommande jobb, som sedan blev strandsatt i Cypern kom tillbaka till Finland igår, kontaktade mig idag och vi har möte imorgon. Äntligen! Ska åka in till Helsingfors för att bl.a. prova/ få min arbets”uniform” och skriva på avtalet. Hoppas även få reda på andra viktiga ”detaljer” angående jobbet som t.ex. vilken destination jag ska jobba/bo på och exakt när jag åker. Äntligen!

När jag vet exakt tid när jag åker, ska jag även boka tid till frissan.

För att underhålla er tills jag får mera information om jobbet ska jag lägga ut en bild från Sunny Beach som jag googlat fram;

(Bildkälla; Flickr.com)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: