Förberedelser del 4

Vilken lång dag! Startade vid lunch till Helsingfors för att ha möte på Alma Tour kl.13. Mötet tog cirka en och en halv timme, och sedan bar det av till Jumbo för att träffa min kompis för mat + shopping! Hemma var jag halv åtta.

Ja mötet – gick bra, ja vet nu 100% mer än innan. Mitt avresedatum flyttades upp 2 veckor för att jag ska hinna bekanta mig med ställena och sånt. 22.5 reser jag alltså till Bulgarien. Fick även veta att jag inte ska vara bara på ett ställe utan kommer att åka fram och tillbaka mellan Golden Sands och Sunny Beach. 22.5 flyger jag till Golden Sands, bekantar mig med stället i en vecka eller så och sedan ska jag åka och bekanta mig med Sunny Beach där jag efter ungefär en vecka börjar jobba. Sen vid något skede ska jag tillbaka till Golden Sands.

Var även och provade min arbetsuniform idag. Var lite ängslig på förhand eftersom jag tänkte mig att arbetskläderna kommer att vara spända och obekväma, men vad överraskad jag blev! Positivt överraskad, that is! De var fast hur sköna och bekväma! Arbetsuniformen består av marinblå kavaj + kjol och vit kragskjorta + grön scarf. På utfärder och dylikt är arbetsuniformen marinblåa (och skitbekväma) byyxor + grön pikétröja. Skor får man stå för själv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: