Utmaningen

Ett långt veckoslut i Hangö är slut. Mannen hade ledig dag idag, så vi fick ett förlängt veckoslut. Utemöblerna står nu ute på terassen, färdiga för sommaren. Grillen har fått komma ur vinterförvaret, och har redan bjudit på god grillmat. Blomlandet har rensats och rosorna är beskärda. Alles klar.

Just nu har vi ”Burn Notice” maraton på gång. Jag försöker samtidigt skriva en lista på vad jag ska packa med mig till Bulgarien. Ska försöka packa så lite som möjligt, men det brukar jag vara dålig på. Det kommer att bli en verklig utmaning. Jag brukar alltid överpacka, men egentligen stör det inte mig så värst eftersom jag brukar säga att jag hellre har med någonting för varje tillfälle än att jag känner mig felklädd någonstans. Det finns ingenting värre än att inte ha något tillhands eftersom man tänkte att ”det där lär jag aldrig behöva på resan!”  Dessutom är det alltid svårt att förutspå vad man kan behöva under en längre utlandsvistelse. Vad ska man ta med? Vad kan man köpa där? Vad klarar man sig utan? Kommer ihåg att jag hade samma problem när jag åkte till Nya Zeeland för 4½ månad, men även då lyckades jag överpacka och jag var tvungen att skicka två stora lådor hem i förväg på posten. (Och då ska vi observera att jag var tillåten 30 kg i flyget hem. Till och från Bulgarien får man ta det vanliga 20 kg)

Imorgon blir det att gå och shoeshoppa. Behöver ju arbetsskor till mitt nya jobb. Helst bekväma sådana. Hoppas jag hittar några sköna par som är både snygga och praktiska.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: