Mama needs a new pair of shoes

Efter att jag städat klädskåpet var jag ju tvungen att gå och shoppa för att inte skåpet skulle stå alltför tomt. Nej, det var verkligen inte orsaken till varför jag gick för att shoppa idag. Det regnade ju, perfekt shoppingväder eftersom man inte kan resonera något bättre att göra på en regning dag. Plus att jag faktist hade behov av arbetsskor, kan inte springa omkring och guida turister barfota. Hittade två par. Ena paret är mera snyggt än bekvämt, men snyggt + förmånligt pris lät bra. Det andra paret är sköna som morgontofflor men inte världens snyggaste. Ganska bra kompromiss till det jag försökte leta efter; bekvämt och snyggt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: