Eldriven hjärna?

Ibland fungerar det int hur man än försöker. Detta är händelserna här hemma under de senaste 30 minuterna;

Skriver ett 5 kilometer långt blogginlägg, är nästan färdig, det blir strömavbrott, allting går förlorat. Blir arg, tänker koka sig en kopp te i väntan på att strömmen återkommer. Kommer ihåg att vattenkokaren fungerar med ström. Tänker att man lika bra kan ta det lugnt, får en idé att det sku kunna vara roligt att se på några avsnitt av How i met your mother, kommer ihåg att dvd-spelaren fungerar med ström. Tänker att man då istället kan passa på att ladda ner lite nya avsnitt av How i met your mother. Kommer ihåg att datan fungerar med ström. Strömmen kommer tillbaka, loggar in på bloggen, orkar inte rekonstruera 5 kilometers inlägg, skriver ett nytt istället om egen dumhet. Månne min hjärna också fungerar endast med ström?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: