Förberedelser del 6

11 dagar tills jag åker. Kappsäcken har jag tagit fram. Måste planera lite vad jag ska ta med mig, så ska se vad som ryms med i min 70 liters kappsäck. Har som mål att åka med halvfull (halvtom?) kappsäck så det inte blir så tungt och så att det ryms saker med hem också. Några saker har jag gallrat bort redan, och gör nu sakta framgång med mitt packande.

Fick även meddelande från Alma Tour att mina arbetskläder kommit, så eftersom jag ska till Helsingfors imorgon och hälsa på min syster går jag samtidigt och hämtar kläderna. Hittar inte mina flygstrumpor, så måste väl antagligen köpa nya sådana också. Inte för att flyget till Bulgarien är särskilt långt, men för att vi kommer att agera guider även under flygresorna Finland-Bulgarien-Finland och det kan vara bra att ha flygstrumpor när man flyger så ofta (1-4 flyg i veckan).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: