Förberedelser del 6½

Nyss hemkommen från Helsingfors. Tillbringat hela dagen där hos syster och barnen. Var även en sväng till Alma Tours office i centrum och hämtade mina arbetskläder. Det visade sig att alla kläder inte kommit ännu, så måste vänta på att få de resterande plaggen. Idag fick jag; byxor, kavaj, vit kragskjorta och scarf. Väntar alltså ännu på; kjol, en till vit kragskjorta + 2 gröna pikétröjor. Hinner jag inte få dem före jag åker ska de skicka dem direkt till Bulgarien.

Fick även veta att min flygtidtabell ändrat lite, planet går 40 minuter tidigare än planerat. Men inga större ändringar. Var jag ska bo får jag veta först där. 10 dagar tills jag åker. Pirrigt värre.

(Förresten, vad varmt det har varit idag! Hade långärmat, jacka + scarf idag och det blev för varmt, till sist hade jag bara jeansen och en topp och ändå var det varmt! Plötsligt – crash, boom, bang – blev det sommar. Hoppas det fortsätter.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: