Last goodbyes

Tillbringat hela dagen i Esbo hos en av mina bästa kompisar. Sista gången jag kunde träffa henne innan jag åker. Vi slappade, lagade mat, besökte plantagen och slappade lite mer. Är nu hemma en kort stund, ska byta kläder, sen till min andra kompis och se henne ännu innan jag åker. Från henne ut till nån terass där det blir lonkero för hela slanten. Hoppas solskenet och värmen håller, jag ser mörkare moln påväg hitåt, shit.

Bloggandet får vänta, nu ska jag ut och njuta av vädret och sällskapet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: