Last goodbyes del 2

Helgen var lång, skön och somrig. Härligt. Man förmår inte riktigt att sitta inne och blogga när naturen bjuder på sitt bästa, och när man har fina människor att umgås med. På fredagen var jag ju som tidigare nämnts i Esbo på förmiddagen, och på kvällen hade jag ”bokat in” tid för min barndomskompis. Vi ville besöka en terass innan jag åker, och valde Albatross i Ekenäs. Jo, det regnade stundvis, men jag hade så roligt så jag märkte det knappt. Vid ett skede åskade det dock så att marken skakade, det var lite väl obehagligt. Lonkero och toast skagen gjorde susen på en fredagkväll. Det känns så konstigt när man pratar med människor, och samtidigt undrar man vad de kommer att syssla med medan man är borta, och hur deras liv kommer att ha ändrats när man kommer tillbaka.

På lördagen var det Hangö som gällde, somrigt även där men lite blåsigt. På kvällen kom bror + flickvän till mannen, där satt vi ute på terassen och avnjöt en varsin kall öl eller lonkero. På söndag besökte vi mannens familj, hans mamma bjöd på sjukt god mat! Efter lunchen besökte vi alla även mannens morfar som flyttat till ett äldreboende, där vi fick glass. En lyckad helg.

Last goodbyes är så gott som avklarade, endast familjen och mannen kvar, och med dem har jag 5 ljuvliga dagar kvar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: