Söndrigt liv the sequel

När livet sparkar dig i huvu, och allting känns fel, eller när arbetsgivaren meddelar 5 dagar före jobbet börjar att företaget i sommar måste göra nerskärningar på bl.a. flyg och personal och att du är en av dem (!!!) får man ibland lust att gräva ner sig!

I en sådan situation kan du skatta dig lycklig om du har en familj och pojkvän att peppa upp dig från sekund 1. Jag har alltid vetat att vår familj stöder varandra i vått och torrt och det bevisades än en gång igår. I allt vimmel som uppstod av den ovannämnda nyheten igår kände jag mig trygg och älskad av att min hela familj och min pojkvän var där för mig och försökte få mig att tänka på annat.

5 dagar före. På allvar? Allting var klart – allting var klart. Och så kom den här tornadon. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta så för säkerhets skull har jag gjort båda. Klassiker: Varför skulle det här hända mig? Varför? Varför? Jag tror att en del av mig inte ännu fattar att det är sant, medan en annan del redan är faktist ganska okej tack vare stödet av familjen och mannen.

Vad ska jag nu ta mig till? Jag är än en gång arbetslös. Unreal.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: