Glädje

Berättade om min ”situation” för en väninna. Hon är väldigt effektiv när det gäller att trösta någon och ge tips. Bästa tipset hon gav mig var att istället för att fokusera på det tråkiga som hänt, så ska jag just nu fokusera på de små sakerna i livet som gör mig glad. Det här lät som en bra idé, och den blev och snurra i huvudet. Sedan idag, råkade jag snubbla in i Danielas blogg där hon över sommaren kommer att lista 1001 saker som gör henne glad. Vilken rolig idé. Ska försöka konstruera något liknande, för att påminna mig själv liksom, om små vardagliga grejjer att vara tacksam för.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: