Saker som jag gillar, del 1

Bilutfärder.

Jag kände mig lite nere en måndagskväll, och mannen beslöt för att pigga upp mig med en liten utfärd. Vädret var fint, vinden stod stilla, solen var på väg ner och vi var nästan de ända människorna igång. Vi tog en åktur til Fagervik, och efteråt kändre jag mig lite bättre.

En lugn biltur en solig kväll.

Fint väder och fina vyer.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: