Förberedelser del 7

Ska fortsätta med min serie ”Förberedelser” som jag skrev medan jag förberedde för att flytta och börja jobba i Bulgarien. Det jobbet blev ju inte av, men fick ett nytt. Arbetsgivaren ändrades, Bulgarien blev Egypten och datumet böt från 22.5 till 1.6. men annars är det ganska långt samma förberedelser som måste göras.

Har nu 9 dagar på mig att förbereda flytten till Egypten. Det verkar som en ganska kort tid, men hade hunnit förbereda ganska mycket med generella saker för Bulgarien, så jag har inte så jätte mycket kvar att fixa. Det som är mest tidskrävande är att läsa in sig på Egypten innan jag åker.

Officiella förberelser jag ännu måste ta itu med är t.ex. det internationella körkortet som krävs för att få köra i Egypten. Ska genast på måndagen ansökan om körkortet, så jag hinner få det innan jag åker. Måste även växla lite pengar före avresan, så man inte behöver genast söka upp en bank när man kommer fram. Så på måndagen ska jag även höra mig för om min bank har tillräckligt med Egyptiska pund, eller om det måste beställas.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: