Mini-Me

Pratade med min mamma en tid sen, angående min systers graviditet och hur det var när min mamma var gravid med mig. Det var en typisk diskussion om en typisk graviditet, men sen fick jag veta något som jag blev överraskad av. Min mamma hade kvar mina ultraljudsbilder! Givetvis har bilderna föråldrats sedan 1987 och man kan knappt urskilja dem mera, men vilken konstig känsla att se på ultraljudsbilder på en själv! När mamma var gravid med min storebror -85 var det inte vanligt ännu med ultraljudsbilder, så jag var första i familjen (och sista, eftersom jag är yngst) som det togs bild på i magen. Tänkte att jag måste skriva ett inlägg om det, så jag kan ha kvar bilderna någonstans som minne innan de föråldras så att man inte ser något alls mera. Jag ber alltså om ursäkt för bildkvalitén, men som sagt är bilderna från 1987.

På bilden har mamma skrivit ”Ensimmäinen valokuva hänesta isolla H:lla. 23.4.87”

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: