Förberedelser del 8 ½

Som tidigare nämnt besökte jag Esbo igår på onsdagen, för att träffa min kompis och för att gå tillForex för att växla lite valuta. Jag ringde på förhand på tisdagen och kollade att de har Egyptiska pund där. Det hade de men de rekommenderade ändå att jag bokar en viss summa som jag vill växla. Väl framme märkte jag att jag endast fått ganska stora sedlar, så jag frågade om man kan få mindre sedlar men fick som svar att man borde ha nämnt det i samband med bokningen. Nåväl, får se till att växla sedlarna till mindre vid första tillfälle. 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: