Fredagsmys

Veckan har gått snabbt och det är redan fredag! Sista tiden hemma bara springer iväg! Jag får ju stress snart när jag funderar på hur mycket jag måste göra ännu innan jag åker till Egypten! Har dock bannlyst allting som heter stress för ikväll. Om en stund ska jag packa bilen full med mat, godis, dryck och annat som behövs för en mysig kväll på sommarstugan. That’s right, jag och mannen ska övernatta på sommarstugan för första gången i år – härligt. En regning fredagskväll och det enda man måste göra är att sitta på terassen, grilla lite mat, se ut över sjön när det regnar, och sedan bara sitta inne och mysa i värmen och njuta! Ja njuta, det ska jag minsann göra!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: