Förberedelser del 9

Myset är slut, mannen på jobb och jag försöker laga i ordning alla papper som behövs för att ansöka om work permit till Egypten. Jag håller alltså på att samla ihop kopior på cv:n, kopior på passet och kopior på skolbetyg osv. När jag har allt färdigt, ska jag ge det till Tjäreborg som sköter resten och det enda jag sedan behöver göra är att ta ett HIV-test. Du läste rätt, ett HIV-test. Exakt varför vet jag inte men jag är säker att det finns någon vettig orsak.

Fick brev igår av Tjäreborg, eller min officiella arbetsgivare Thomas Cook, innehållande arbetskontrakt och en massa information om jobbet och allt praktiskt. Måste också skicka några blanketter och ett foto till Thomas Cook headquarters så jag ska få min ID-badge, ou jee.

Har nu fått mitt internationella körkort. En tråkig grå liten papperslapp med polisens stämpel, ett foto och min underskrift. Det beskriver kortet ganska bra. Mycket fuss för en så liten sak, men nu är den skaffad i alla fall.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: