Förberedelser del 9 ½

Det slog mig igår att jag ska åka om 3 dagar. Till AFRIKA. Till EGYPTEN. ENSAM. I 5 MÅNADER! Jag hade liksom inte hunnit fundera på saken innan dess, så när verkligheten slog till blev jag hysterisk. Jag grät, panikskrattade och stressade så att min puls slog dubbla slag hela kvällen. Not pretty. Lyckades dock på något vis slippa över det, och ända sen imorse mår jag relativt normalt. Jag menar, det är ännu ganska otroligt att jag ska resa ensam till Afrika i 5 månader, men på något vis tror jag att jag klarar av det fint bara jag kommit fram. Det svåraste är alltid att säga hejdå till alla kära, men när man väl kommit fram kan man njuta.

Och fastän jag åker till en annan kontinent, är Egypten ändå en av de mest västerländska länderna i Afrika, och jag komma att jobba på en mycket västerländsk resort, med nordiska kolleger och prata svenska och finska på jobbet. Så tror inte jag kommer att få så stark kulturshock, fast det återstår att se.

Så idag är det alltså 2 dagar tills jag åker. Har inte packat ännu. Jag brukar vara tidig med att packa, men sedan jag böt arbetsplats mittiallt, har tiden bara flugit förbi och det känns som om jag inte hinner med. Tur så vet jag ungefär vad jag ska packa, så det enda som egentligen återstår är att faktist börja packa. Jag ska börja packa så fort jag skrivit det här inlägget. Jag lovar. Kanske.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: