Förberedelser del 10

Steg upp tidigt och har varit igång hela dagen. Nu äntligen har jag en tyst stund för mig själv, medan mannen tar en snabb dagssömn. Det mesta är färdigt, har köpt sista-minuten grejjer idag, och packat lite. Det är egentligen bara att stänga kappsäcken och åka iväg. Unreal.

Har haft och ska ha en härlig sista dag hemma. Mannen har tagit ledigt, vi har gått i butikerna lite, ätit pizza till lunch och nu är det som sagt första tysta stunden för dagen. Lite senare ska hela familjen samlas för plättkalas och på kvällen ska jag och mannen joina min bror + flickvän för en härlig åktur med brors BMW M3 convertible. Bara vädret håller så kan det inte bli mycket bättre!

Lite ledsamt känns det nog, men det är väl ganska normalt. Jag tror jag också ska passa på att ta en liten dagssömn nu, för att koppla av lite. Imorgon blir det tidig väckning, flyget avgår kl.08.30, så måste vara på Helsingfors-Vanda typ 06.30, för att vara på säkra sidan. Inte ens en hel dag kvar.

Det här är vad som väntar mig för 5 månader framöver..

… inte så illa.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: