Egypt, I have arrived!

Steg upp tidigt på tisdag morgonen, och så körde pappa mig till flygfältet. Det var känslosamt, men det gick. Så efter en tröttsamt 6 timmars flyg var jag framme, där två av guiderna var emot mig, och vi åkte genast till Hard Rock Café och åt lunch där, och dit kom också Area Managern med. Åkte sedan till officen, där jag fick träffa nästa alla andra.  Träffade även min kollega, E. Det är bara hon och jag som kommer att jobba på barnklubben. Det är också hon som är min ”sambo” (vi delar alltså vardagsrum och kök). Fick sedan skjuts till lägenheten där jag bor så jag kunde packa upp och vila lite. Senare blev det nämligen välkomstmiddag med hela gruppen på en svenskägd restaurang. Tyvärr var jag alldeles för trött efter den långa dagen, och var redo att ge upp hoppet redan vid nio tiden på kvällen. Tillbaka till lägenheten kom jag lite över elva. Då ringde jag till mannen och jag föll ihop, jag saknar ju honom så. Allt kändes dåligt och skulle jag ha fått välja just den sekunden skulle jag ha åkt hem.

Efter en natt med korta sömnperioder var det väckning kl.7, fast jag snoozade ända till kvart före 8. Kl.8 kom det några tjejer efter mig och så åkte vi in till officen. Vi gick till Grand Hotel där vi får gratis morgonmål, och efter det mådde jag lite bättre (angående min ”jag-vill-hem-sjuka”). Efter det gick jag och höra på när de finska guiderna hade välkomstträff för gästerna, det var roligt, och efter det fick jag en guidad tur på hotellet jag jobbar på, Grand Resort, av en tysk tjej som jobbar där. Vi avslutade turen vid barnklubben, där jag sedan blev med min kollega, E. Där fanns tyvärr inga barn just då, så vi tog lunch och så följde jag E när hon skulle och ta passfoto till visumet. Nu sitter jag och väntar på att få åka med på City Touren som ska börja kl.14.20. Får uppdatera situationen senare, det ska bli en lång dag idag igen!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: