Egypten, del 2

Så fick jag då följa med på City Tour, vilket var bra för kan Hurghada lite bättre nu. På touren fick vi pröva röka vattenpipa på ett café, vi besökte en parfymtillverkare, en papyrustillverkare och så besökte vi en basar. Det var jätte roligt, men det är fortfarande så varmt! Vi besökte även New Marina där vi gick längs hamnen.

När jag kom tillbaka från touren tog jag en kort vilostund på officen, innan vi gick för att övervaka barnens disco från kl.20-20.30, som dras av ett underhållningsteam (Animationteam kallas de, ingen aning varför). Först efter det fanns det tid för middag, så vi gick genast och äta på en av restaurangerna på hotellet, för där får vi gratis mat. Klockan blev 21 förrän vi tog en taxi tillbaka till lägenheten. Har tagit en snabb dusch, mejlat de kära där hemma och skrivit det här inlägget. Ska nu vänta på att mannen hör av sig och sedan ska jag gå och sova. Tidig väckning än en gång, och troligtvis en lång dag.

Aijjoo, lite bilder har jag tagit också, enjoy!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: