Egypten, del 3

Har försökt uppdatera bloggen lite, men internet har inte fungerat och så har jag inte haft tid. Men nu ska jag passa på och uppdatera lite.

Igår var det min riktiga första dag på jobbet, alltså hjälpte jag till med programmet i barnklubben. Tyvärr kom det inga barn igår, och inte idag heller, och det lär ska vara normalt. Undrar varför vi ska sitta två personer där och bara vänta på om det kanske skulle komma några barn. Man känner sig så onödig. Nu har vi ändrat programmet lite till nästa vecka, och så ska vi vara med på välkomsttillfällena så hoppas vi att det kommer mera barn nästa vecka, så vi får något och göra!  Igår såg vi bara på när animationteam drog vattengymnastik och så när ingen dök upp till vår sandslottstävling på stranden, blev vi där och vila en stund. Resten av tiden har vi typ satt på officen, eller i barnklubben och haft tråkigt. Idag var jag trött så när E föreslog att vi skulle ta siesta på stranden, blev jag lättad. Vi sov helt ordentligt, och sedan återvände vi till barnklubben för att ha treasurehunt,men suprise suprise kom det inga barn. Om situationen inte ändras vet jag inte om jag orkar med det här i längden.

Hade en lite sämre dag igår, gällande jag-vill-hem-sjukan. På kvällen gick vi alla till New Marina och äta på en restaurang som heter White Elephant, åt Thailändsk mat för första gången i mitt liv (Ja, jag vet, var har jag bott liksom? Under en sten? Men har inte riktigt velat prova det förrän nu, och gott var det ju! Godare än jag hade tänkt). Tyvärr var jag så trött igen att jag hellre skulle ha stannat hemma, undrar om det är hettan som gör en så trött? Men maten var god och vi hade roligt program, och jag kom tidigare än de flesta när några andra tjejer skulle åka hem. Hemma var jag vid midnatt.

Idag kom vi hem tidigt. Var hemma kanske kl.17, och imorgon har vi LEDIGT! Oh Yeah, det ska blir skönt. Måste hitta på något och göra bara, upptäcka Hurghada.

Stranden igår.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: