Egypten, del 4

Idag är min lediga dag, och vädret har även visat sitt bästa idag. Eller bästa enligt någon annan, inte mig. Kollade BBC Weather och de hade lovat kring 40 grader idag och vind bara 6m/s. Här brukar annars blåsa ganska mycket (typ min. 10 m/s), vilket gör att man på någotvis klarar hettan. Där hemma lär det ska ha regnat och varit bara runt 9 grader, vad härligt det låter!

På förmiddagen åkte vi ner till en strand som heter Dream Beach, och dreamy var den. Sköna solstolar, klarblått hav och sol. Vände mig om var halvtimme och satt i skuggan imellan för att inte bränna mig. Använder solskyddsfaktor 30 (för jag bränner mig väldigt enkelt), och det är bra. Brände mig bara lite på fötterna, benen och axlarna. Men bara riktigt riktigt lite. Simmade också i det underbara Röda Havet. Vattner var turkost, klart, varmt och skönt. Ska definitivt besöka Dream Beach igen nångång. Åkte sedan hem tidigare än de andra, då jag fick tillräckligt. Ska inte sola för mycket då jag ännu är så blek. Första gången jag åkte taxi ensam här i Hurghada, men bra gick det. Duschade sedan bort saltet och pratade på Skype med min mamma <3. Efter det gick jag en runda här i kvarteren för att se lite hur det ser ut och vad här finns, gick till en liten butik och köpte After Sun och lite postkort, men det är alltför varmt för att vara ute idag tycker jag. Så sitter nu här inne i lägenheten med A/C på och pratar med mannen över MSN, skönt. Senare How I Met Your Mother och vila för arbetsveckan som börjar imorgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: