Egypten, del 6

Livet i Egypten fortsätter sin gång. Tiden går snabbt, dagarna går till att gå mellan sängen och jobbet känns det som ibland. Värmen fortsätter likaså. Ibland undrar man vad man gör här.

En kväll blev vi alla bjudna på middag av en man som heter George. George äger en smyckesbutik nära där vi jobbar, och alla guiderna använder just hans butik. Det är även den butiken guiderna rekommenderar till kunderna, eftersom George har bra varor för rimliga priser. Han bjöd då oss alla (c.17st) på middag på hotellet som ligger brevid här vi bor. Det var en jätte fin middag med förrät, mellanrätt, huvudrätt och efterrätt – hela kalaset. I slutet av middagen fick även alla små presenter av honom, och jag fick en liten låda, och innuti satt ett fint guld halsband med mitt namn på arabiska! Jag var helt fascinerad av den, den är så otroligt fin! Och vad fint av George att ge oss alla nånting, fast han inte känner de flesta av oss!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: