Beautiful

Kan ni tänka er, min systerdotter är snart redan 2 månader! På lördagen, 12.6, blev hon döpt och fick namnet Nea Eveliina. Ett vackert namn till en vacker flicka. Jag blev så glad när jag hörde vilket namn hon fått, det är ju så fint. Hade själv gissat på Elina, så det var inte heller så långt ifrån.

Denna underbart vackra bilda kan jag nog tyvärr inte ta äran för. Bilden är tagen på dopet av antingen min bror eller hans flickvän, är inte riktigt säker. Hur fin är inte den bilden? Som tagen direkt ur en tidning eller något. Beautiful.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: