In love, since 17.6.2004

Idag har jag och mannen varit tillsammans i 6 år. Det är konstigt, å ena sidan känns det som en kort tid, men å andra sidan känns det länge. Hur som helst känns det bra, och härligt att ha den där speciella personen som passar just dig. Tyvärr är jag c.7 000 kilometer ifrån honom nu, vi brukar annars fira årsdagen med en resa, restaurangbesök eller något dylikt!

Första årsdagen, 2005, var vi till Helsingfors, övernattade på Hilton och besökte Soundwave by Coca Cola konserten där det upträdde bl.a. Simple Plan, Avril Lavigne osv.

Andra årsdagen, 2006, var vi till Nådendal Spa och övernattade där på Presidential Suite. Ganska fancy!

Tredje årsdagen, 2007, åkte vi till Stockholm, övernattade där och njöt av den svenska sommaren med bl.a. besök till Gröna Lund osv.

Fjärde årsdagen, 2008, gjorde vi ingenting speciellt eftersom vi sparade pengar för att kunna åka till Gran Canaria på vintern istället. Så Gran Canaria blev som vår årsdagsresa.

Femte årsdagen, 2009, åkte vi till Tallinn, och övernattade 2 nätter där brevid den vackra gamla stan.

Sjätte årsdagen, 2010, är vi som sagt 7000 kilometer ifrån varandra. Fast det är inte så farligt. ”Distance means nothing if there is love in between.”

Tänk, 6 år tillsammans idag. Grattis till oss! Tänkte lägga upp en bild på oss, men tyvärr samarbetar inte min dator så värst bra med internet här i Egypten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: