Egypten, del 10

Har avklarat min andra transfer guidning, närmare bestämt igår. Departure transfern gick lite sisådär, var ganska nervös, men det gick an. Mina finska barn, som varit här i två veckor åkte hem. Kommer att sakna dem lite. Sedan var det dags för arrival transfern som gick väldigt bra, jag sade allt jag skulle säga på den korta 10 minutern till hotellet. Var nöjd och full av energi efteråt.

Bland detta lass nya turister som anlände igår fanns det med två änglar. De hämtade oss finska guider rågbröd, godis och finländsk choklad! Aah, heaven! Underbara, underbara turister. Har redan ätit lite godis, men choklan och rågbrödet försöker jag spara på till en dag då jag har ordentlig hemlängtan och allting känns allmänt dåligt. Då ska jag ta fram en bit Vaasan ruispala, njuta och tänka på Finland..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: