Egypten, del 11

Ligger ännu i sängen med min laptop, vilar, bloggar och lyssnar på  musik. Alltså en helt vanlig slappsöndag. Har min lediga dag idag, eftersom jag igår på min ”riktiga” lediga dag var till Luxor, men skriver ett skilt inlägg om det sen.

Den här dagen kommer troligtvis att spenderas i samma tecken som nu, med att bara ta det lugnt och vila upp för arbetsveckan. Och så måste jag ju packa. Ja precis, packa. Jag ska flytta. Imorgon. Inte långt, kanske 1 minut västerut, till ett annat hus här i samma område jag bor i nu. Ska flytta in med en av de finska guiderna, H. De ska bli jätte roligt, inte att släpa c.40 kg saker fram och tillbaka, men att få flytta till en ny lägenhet och flytta in med en landskamrat. Ser framemot det. Flyttar in imorgon på måndagen, och på tisdagen åker H på 2 veckors semester, så jag får lägenheten för mig själv en tid.

Huset och lägenheten jag ska flytta till är relativt nya och väldigt fina och moderna. Ska bli skönt med nytt och fräscht. Inget större fel på huset jag bor i nu heller, men det är ju gammalt och ser ut därefter. OCH…. jag tror jag såg en kackerlacka i vårt kök här en dag. Fy fan helt ärligt sagt. Har aldrig sett en kackerlacka på riktigt förut så kan inte vara 100% att det var en kackerlacka, men risken är stor. Kackerlackor är inte så ovanliga här i Egypten. Usch, har inte sovit ordentligt sen jag såg den och jag undviker köket så mycket som möjligt. Jag dödade den såklart, men är det inte just om kackerlackor man säger ”för varje du ser, finns det 100 som du inte ser” ? Usch. Tur så får jag flytta snat, jag står inte ut med små kräk som springer runt där man ska leva och bo. Väntar på imorgon. Ska bli en ny början.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: