Egypten, del 14

Jaa.. vart blev den där uppdateringen jag lovade senast? Nå saken är den, att jag inte fått internet och fungera i den nya lägenheten, så nu sitter jag och skriver ett snabbt inlägg här på jobbet. Har en 2 timmars siesta nu nämligen. Jag hoppas, HOPPAS att jag ska få internet och fungera när jag kommer hem idag!

Förövrigt är den nya lägenheten en dröm, helt underbar! Det är som att sova på ett hotell. Kommer verkligen att trivas där. Jag trivs ganska bra här i Hurghada nu, men samtidigt är det lite som en love-hate relationship (kärleks-hatförhållande?). Jag älskar Hurghada, Egypten och människorna här. Men ibland är det precis samma saker som får mig att villa komma hem. Det är inte enkelt det här. Idag har jag redan hatat Egypten minst 2 gånger och jag har haft lust att åka hem, men jag älskar det lika mycket ändå. Vädret, människorna här, allt är så underbart. I alla fall just nu, det kan dock ändra många gånger inom de närmaste 5 minuter..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: