Egypten, del 15

13 dagar utan ett endaste inlägg, det är ju skamligt. Försöker fortfarande febrilt få internet att fungera i lägenheten, men det går helt enkelt inte. Och när jag är på jobbet hinner jag inte blogga (vilket ju är ganska postivt). Men, det finns en bra sida med denna internetfria tid, man har tid att göra andra saker. Jag saknar inte ens internet där hemma mera. De första 4 dagarna var det ganska hemskt, men nu är det bara skönt. Jag funderar faktist på att ta bort min Facebook profil, så jäkla onödigt. Synd bara att det är ett så bra sätt att hålla kontakt med kompisarna hemma i Finland, och med föredetta kollegerna i Nya Zeeland. Vore det inte för de här två sakerna skulle jag radera profilen nu genast. Men den sociala median, är ju en så stor del av våra liv nuförtiden.

Livet här i Egypten är härligt. Jag trivs verkligen nu. Jag är så otroligt lycklig. Jag är så löjligt lycklig att jag inte ens kan uttrycka det i ord. Jag sitter bara och ler och småfnissar för mig själv och tänker på vilken tur det var att jag fick det här jobbet och kom hit till Egypten. Jag älskar Egypten, Hurghada och människorna här. Livet är så jävla härligt!

Ska verkligen försöka att få internet och fungera där hemma, eller åtminstone försöka ta tid för att blogga lite nu och då här på kontoret. Bloggtorka, no more!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: