Egypten, del 16

Fortfarande ingen internet hemma, sitter på kontoret. Åkte hemifrån 8.15 imorse och här sitter jag ännu. Men det beror på att jag haft kvällsaktiviteter med barnen. Idag hade vi många barn, det var jätte roligt.

Här är annars allt bra. Hett förståss, men ska inte klaga, det är skönt för det mesta. Förutom när strömmen går där hemma och man har strömavbrott i 3½ timme, då är det minsann inte skönt. Det räcker att A/Cn är stängd i 5 minuter för att det ska kännas outhärdligt. Riktigt ordentliga strömavbrott har vi haft nu 2 gånger i den nya lägenheten, så det är ju inte så farligt. Och det är ganska vanligt med strömavbrott här i Egypten.

Förresten har jag nu fått fastslaget två besökt hit till Hurghada. Först kommer min bror + flickvän, om en och en halv vecka! Ska bli jätte roligt att få nån från familjen hit. De ska stanna en vecka och bo på ”mitt” hotell. Har redan färdigt några ställen jag ska ta dem till, för att de ska få det mesta ur sin semester här i Hurghada. Det andra besöket är av en av mina bästa kompisar och hennes brors flickvän. Det ska bli jätte roligt, vi ska upptäcka hela Hurghada med lite girlpower! De kommer i mitten av Augusti och stannar en vecka, och jag kommer faktist att åka hem på semester samma datum som de åker hem, hoppas vi får platser brevid varann på flyget, så behöver jag inte sitta 5 timmar ensam på flyget igen. Det var en verklig pain på vägen hit.

Men nu tror jag att jag snart ska få skjuts hem, så ska packa ihop mina grejjer. Blog you later.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: