Egypten, del 17

Det finns internet i vår lägenhet. Så tydligen är det frågan om nån inställning på min dator, shit. Jag har inte tillräckligt med datakunskap för att kunna göra nåt åt saken, så får be hjälp av någon. Än så länge bloggar jag alltså från kontoret.

Mycket har hänt sen senast. På fredagen gick jag ut med en av mina lokala kompisar. Vi styrde mot New Marina och besökte en bar som heter ”Nice”, och det var den också. Nice plats, nice ”atmosfär” och nice musik. För min del blev det bara 2 Burn – energidrycker, men det var nice i alla fall. På lördagen var det då min lediga dag. Sov till 10,  och steg upp först vid 11. Vi guider bor i 3 separata hus på samma bostadsområde, och en av husen har en stor pool. Så 12 tiden gick jag dit för att sola vid poolen med några av de andra. Det var så härligt, köpte en luftmadrass och låg i poolen och solade. 3 timmar var jag vid poolen förrän jag gav upp och gick hem. Är så härligt brun nu. Kanske lite lite bränd, men mest brun. Jag – brun. Unbelivable. Men det var så härligt väder för solen lyste, men var täckt av nån slags moln så den stekte inte så het, men tydligen tillräckligt för att bli brun. Och så var det första gången jag solade helt utan solskyddskräm.

Efter poolbesöket gick jag hem, duschade och sov en liten stund igen och ringde hem och pratade med familjen lite. Senare fick jag sms av min chef som bjöd alla med på middag på kvällen. En som är ansvarig för SunGarden på huvudkontoret i Sverige (SunGarden = samma som jag jobbar med här) anlände till Hurghada, så vi hade middag för att träffa henne. Hon ska också följa med oss på barnklubben en dag nästa vecka, så det var roligt att träffa henne på förhand. Vi åkte till New Marina, hade middag på Shade där vi blev på varsin drink efteråt, en läcker Piña Colada för min del. Sedan började ett live band spela där, och de var väldigt bra, men lite väl högljudda. Hemma var jag kl.02. En rolig kväll, men mindre roligt var det imorse då jag vaknade 09.20, och skulle vara på kontoret 10.00. Hade inte vaknat till min väckarklocka! Blev lite bråttom, men jag hann bra till sist.

Idag har vi haft många barn på barnklubben, roligt! Så jag är riktigt slutkörd nu. Det är dessutom +38 grader här idag, men pga luftfuktigheten känns det som minst +43, riktigt jobbigt väder. Man behöver inte göra något, svetten rinner ändå, och man blir allmänt trött. Tur så har vi A/C inne i barnklubben, där man kan svalka av ibland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: